Ba loodgieter & dak
uw vakman in dak en loodgieters werkzaamheden

ONS BEDRIJF

Bouwbedrijf Dak en loodgieters bedrijf Ba service bv Bouwbedrijf is ontstaan uit de behoefte aan onderhoud binnen onze eigen vastgoedportefeuille. In eerste instantie werd alleen klein onderhoud verricht, maar gaandeweg ging Ba service bv Bouwbedrijf ook groot onderhoud en renovatie doen. Inmiddels maken ook andere beleggers gebruik van de specifieke knowhow, die Ba service bv Bouwbedrijf heeft opgedaan in de verhuurdersmarkt.

Van ontwerp tot oplevering: we hebben de hele procedure in één hand, inclusief de aanvragen van een omgevingsvergunning en subsidie, bouwvoorbereiding en projectmanagement. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij ook uw project opstarten en tot een goed einde brengen.

Onderhoud

Het onderhoud van uw vastgoed is een van de belangrijkste factoren in het verhuurproces. In de praktijk maken we onderscheid tussen onderhoudswerkzaamheden voor de verhuurder en voor de huurder; dat is geregeld in de bijlage Besluit Kleine Herstellingen.

Dit onderscheid is voor Ba service bv Bouwbedrijf leidraad bij de uitvoering. De partijen waarmee wij samenwerken zijn goed op de hoogte van de regelgeving. Ze zijn in staat om geconstateerde gebreken in samenspraak met de huurder direct op te lossen.

Renovatie

Het behoud van uw vastgoed valt of staat met planmatig onderhoud. Veel gemeenten in Nederland stellen voor woongebouwen een bouwkundig onderhoudsrapport op. Dit zogenoemde BOR is taakstellend naar de eigenaar. Het niet uitvoeren van de hierin vermelde werkzaamheden kan uiteindelijk leiden tot aanschrijvingen en later zelfs tot gedwongen onderhoud.

Ba service bv  kan u van dienst zijn om narigheid te voorkomen. Renovatie van uw complex begint altijd met een inventarisatie van noodzakelijke werkzaamheden, waarover we vervolgens overleggen met de betrokkenen. Dat zijn de eigenaren, de bewoners en – indien er vergunningen nodig zijn – de gemeente.

Hierna volgt een duidelijke begroting met opgave van eventuele subsidiemogelijkheden. Krijgen we de opdracht verleend, dan voeren we de werkzaamheden uit binnen afgesproken termijnen. Ondertussen zorgen wij voor goede communicatie tussen eigenaren en huurders.

Projectbegeleiding

Ba service bv Bouwbedrijf kan tevens uw intermediair zijn naar de door u geselecteerde onderaannemers. Wij voeren op uw verzoek de bouwdirectie. We zien dan toe op vakkundige uitvoering conform huidige wet- en regelgeving. We zorgen, dat contractueel, financieel en uitvoeringstechnisch alles perfect verloopt. U hoeft zich geen zorgen te maken en tegelijk houdt u een goed oog op het project, dat kwalitatief uitstekend en binnen de gestelde tijd wordt opgeleverd.

Dak en isolatie 

Welkom bij Ba  Dakbdekking. Wij zijn een dakdekkersbedrijf gevestigd in Rotterdam en wij hebben sinds 1948 ervaring in het aanleggen van allerlei soorten dakbedekking voor platte en hellende daken. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor bitumineuze dakbedekking, EDPM, een milieuvriendelijk groendak (of vegetatiedak/daktuin) en zonnepanelen. Wat uw wensen ook zijn, bij Ba Dakbedekking bent u aan het juiste adres. Wij doen graag projecten in Ridderkerk, Rotterdam, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht en Rhoon, maar ook in de rest van Nederland.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info